Vil du spare din mor væk?

Nulvækst er som at spare din egen mor væk fra arbejdsmarkedet. Det vil være en af de konsekvenser der kommer ud af Venstres forslag om nulvækst i den offentlige sektor.

Nulvækst vil ramme kvinder hårdest, fordi de udgør den største del af det offentlige. Jeg arbejder selv som socialrådgiver, og er derfor en af de mange, som vil blive berørt af dette. Mit fagområde skriger efter mindre bureaukrati og mere menneske. Hvis vi ønsker mere af det sidste, er nulvækst den forkerte medicin.

Jeg tror jeg taler på vegne af mange ”varme hænder” i det offentlige, når jeg råber STOP, inden I gør slemt værre. Vi hører dagligt om sygeplejersker som ikke kan nå deres patienter, pædagogen som har alt for lidt tid til omsorg og nærvær til vores børn, socialrådgiverne der har alt for mange sager og at de gamle er overladte til sig selv.

Skrækhistorierne i pressen på det sociale område har desværre ofte haft en sammenhæng med alt for få socialrådgivere med skyhøje sags tal.

Så hvis du vil have flere ”Brønderslev” sager, så er nulvækst vejen frem.

Nulvækst vil føre til færre socialrådgivere og færre gode historier, hvor en socialfaglig indsats er nødvendig for at kunne eliminere et komplekst socialt problem. Ps. som koster kassen – så pis bare i bukserne for at holde varmen.

En opgørelse fra Finansministeriet viser, at nulvækst vil medføre at 17.000 kvinder, ansat i den offentlige sektor, ville miste deres arbejde. Det kunne være din mor, søster, datter som er pædagog, sygeplejerske eller socialrådgiver, bare for at nævne nogle af de typiske kvindefag.

Det er som om Venstre lukker øjnene for den virkelighed, helt almindelige danskere oplever. Vi oplever nemlig en offentlig sektor, som har alt for travlt, og som på flere områder ikke leverer godt nok. Vi svigter børnene, de ledige, de syge, de gamle og svage overlades til sig selv. Vi kan ikke være det bekendt.

Jeg bliver vred, når jeg hører en Anders Samuelsen fra Liberal Alliance sige, at vi nok kan leve med at komme på en fjerdeplads, når det gælder topscorere i EU regi eller på verdensplan inden for velfærd. Tænk hvis det blev sagt af en Morten Olsen om fucking landsholdet i Fodbold; Vi går efter en fjerdeplads, det kan vi nok leve med?? Det er som om at velfærd er en bøvlet udgift uden noget formål, til forskel for fodbold. WTF…

Nulvæksten vil ødelægge det velfærdssystem, som vores samfund er bygget op omkring. Det vil destruere det Danmark vi kender.

Hvis du vil have en stærk offentlig sektor, som både redder de som snubler og de som falder, samt sikre kvalitet – så sæt dit kryds på Rød blok.

At sætte dit kryds hos Venstre eller deres legekammerater i Blå blok, vil være som at fyre din egen MOR.

Kommentarer