Forbud mod Zoofili (Sex med dyr)

 I Danmark er det ikke forbudt at have seksuelt omgang med dyr, så længe dyret ikke udsættes for unødvendig smerte, lidelse og angst. Hvilket dyr lider ikke overlast, ved sex med mennesker.

I Danmark findes der dyrbordeller, hvor udlændinge og dansker får styret deres syge lyster. Nogle Landmænd stiller deres dyr til rådighed med betaling.

I Danmark straffes man med bøde, hvis en dyrlæge kan bevise at dyret har lidt overlast ved seksuelt overgreb. En kat der måtte aflives efter den var misbrugt, udløste en bøde på    1000 kr.

I Norge, Sverige, Tyskland, Frankrig, Holland, Schweiz, England og USA er det forbudt at udsætte et dyr for seksuelt omgang. I England er straffen op til 2 års ubetinget fængsel.

Per Clausen fra enhedslisten siger at et forbud mod dyrsex er moralisme og populisme, på baggrund af en udsendelse med Bubber. Han håber at flertallet i folketinget vil stå fast på sin afvisning af et sådant forslag.

Det dyreetiske råd anbefalede, at undlade lovgivning. ”så længe dyret ikke lider overlast, skal seksuel omgang med dyr ikke kriminaliseres”. Lene Espersen afviste derfor et forbud til dyreværnsforeningens store utilfredshed.

Selvom justitsministeriets undersøgelse, som næsten 500 dyrlæger deltog i, viste at hvert andet dyr der udsættes for seksuel overgreb er hunde. Mistanken om overgreb var registreret 130 gange og ud af dem var 51 % hunde. Men det er kun de tilfælde hvor dyret er bragt til dyrlægen, hvor dyret har lidt skade, der er registreret.

§2 i Dyreværnsloven, siger at et dyr skal behandles omsorgsfuldt og deres behov og natur tilgodeses.

Det er ikke dyrets natur at have kønslig omgang med andre arter end deres egen. De har også kun kønslig omgang med egne arter for et formål, nemlig at formere sig. Ikke af lyst.

Dyr pleaser deres ejer, det må ikke forveksles med lyst. Dyr er underlagt mennesket og afhængige af dem for at få mad, husly og omsorg.

Men et dyr kan ikke tale eller forsvare sig. Man kan sidestille Zoofili med pædofili på det etiske område og burde straffe ligeså.

Loven skal ændres, og det skal ske nu. Hvis politikkerne ikke kan se det som et problem, bliver vi som de ansvarsfulde mennesker som vi er, nød til at råbe dem op. Så vi kan få vedtaget et forbud, der kan beskytte dyrene.

 

Kommentarer