Der lugter af lort i Danmark

Der er solskin i min have. Ikke langt fra min have er der åbne og halvnøgne marker. Med en kop the i hånden planter jeg mig på den bedste plet i haven. Jeg lukker mine øjne. Solens stråler varmer min krop. Det er medicin for sjælen.

MEN……
Så kommer jeg i tanke om Morten Østergaard vil ændre i pensionsalderen. Sluprer lidt fra koppen. Danner mig et billede af mine kollegaer inde i hovedet. Bliver allerede helt træt bare ved tanken.

Jeg er serviceassistent og tillidsrepræsentant på Aarhus Universitetshospital. Flere af mine kollegaer startede allerede med at gøre rent i deres tidlige ungdom. Vi har altid haft hårdt arbejde, ensidigt gentaget arbejde og lav løn.
Vi er startet tidligt på arbejdsmarkedet ! Vi har ikke skånet os selv ! Når man er ung, kan man holde til det hele.
Når man når 40 – 50 års alderen værker ryggen, skuldrene er ømme. Man kan knapt nok løfte sine børnebørn, fordi kroppen er fyldt med slidgigt.

Hvis jeg var Morten Østergaard ville jeg have en rigtig dårlig smag i munden ! Har man været minister i et år eller mere, kan man få fra 80.000 til 300.000 i ministerpension alt afhængig af, hvor mange år man har siddet på taburetten. Derudover får de pensionen fra folketinget. Så en minister kan modtage over 600.000 om året oven i deres løn.
Hold nu kæft det er langt fra en almindelig lønmodtagers verden.

Jeg bliver vred på lønmodtagernes og egne vegne. Os lønmodtager har været med til at betale for akademikernes uddannelse via skatten. Vi har knoklet og betalt skat i mange år. Morten Østergaard, vi har betalt det meste af din uddannelse. Nu vil du belønne os med, vi skal blive længere på arbejdsmarkedet. Jeg kan kun sige tak for lort !

Mine næsebor vibrerer. Jeg ved ikke om stanken af lort kommer fra landmandens marker, eller de tanker mit hoved er fyldt med.

Kommentarer