Nok om frikadeller!

http://office.microsoft.com/da-dk/images/results.aspx?qu=k%C3%B8d&ex=1MP900438778[1]

Kultur/religions/ integrationsdebatten er da løbet helt af sporet!

Hver eneste dag jeg åbner for avisen eller andet medie, er der en ny og mere tåbelig drejning af debatten omkring kultur/religion/integration eller hvad vi efterhånden skal kalde den debat. 

Jeg er utrolig glad for at være dansker og bo i et land hvor vi har frihed. Hvor det er helt i orden at dyrke den religion og kultur man hver især. Jeg mener at det skaber en mangfoldighed som er sund og som lærer os at respektere og være rummelige overfor andre menneskers levevis.

 Jeg synes at der er fremkommet en intolerance overfor nye kulturer og andre religioner som er skræmmende og  jeg bliver rigtig trist over, hvis det er det menneskesyn de næste generationer får med sig.

 Og hvad skulle det i øvrigt nytte at folketinget skal nedsætte en kulturlov- for at bevare de danske værdier og kultur?  Gør det os mere danske at vi i offentlige institutioner får serveret en leverpostejsmad eller frikadeller lavet af grisekød? Det tror jeg faktisk ikke det gør.

Jeg synes det er en bagatel at hidse sig op over og brandærgerligt at det er nået så langt at selv vores politikkere er hoppet med på den vogn.

Der er i min optik dog så mange andre ting at fokusere på når det handler om integration!

Kommentarer