Dør den offentlige sektor ?

Mit hjerte bløder. Regeringen har bestilt en rapport, der evt. skal sørge for yderligere  udlicitering af vores velfærdsopgaver.
Det vil næppe skabe mere kvalitet for borgerne, hvis der kommer konkurrenceudsættelse i den offentlige sektor.

Enhver ved, ingen private firmaer vil byde ind på en sådan opgave, uden at kunne stoppe penge i lommen!

Mit erhverv er Serviceassistent. Jeg er Tillidsrepræsentant i 3F. Jeg arbejder selv i den offentlige sektor. Jeg gør mig nogle tanker på mine kollegaers vegne, og selvfølgelig også på egne. Hvad sker der med arbejdstempoet i forbindelse med en udlicitering? Og hvad sker der med vores arbejdsforhold og rettigheder ? Jeg tror næppe, de bliver bedre, tværtimod!

Hvis vi vil have velfærd, har vi brug for en effektiv offentlig sektor, hvor borgerne er i centrum.
Vi har ikke brug for private firmaer, der vil udhule vores statskasse, og i virkeligheden kun tænker på profit, så op i rumpetten med om Fru Jensen får den pleje, hun har brug for, eller om Hr. Hansen skal have et venligt smil, for der bliver ikke meget at smile af, hvis den offentlige sektor bliver udliciteret.

Kommentarer